Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές εντός Έλλάδας γίνονται με το ελληνικό ταχυδρομείο ως συστημένη επιστολή ή με την acs κούριερ. Για αποστολές προς το εξωτερικό με το ελληνικό ταχυδρομείο ελτα πάλι ως συστημένη επιστολή.

Για αποστολές εντός Ελλάδας η χρέωση αποστολής είναι 5,00 ευρώ με το ταχυδρομείο και 6 ευρώ με acs.  Στην περίπτωση που δεν θέλετε να πληρώσετε με κάρτα μέσω PayPal, μπορείτε να επιλέξετε την αντικαταβολή, πληρώνοντας απευθείας το ακριβές ποσό της παραγγελίας  κατά την παράδοση. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2,00 ευρώ επιπλέον. Φυσικά αν μπορείτε υπάρχει και η επιλογή να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Καλλονή Λέσβου 81107 εντός του ωραρίου λειτουργίας χωρίς χρέωση.

Για αποστολές στο εξωτερικό η χρέωση αποστολής είναι 5,00 με το ταχυδρομείο ευρώ και δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Επίσης, οι πελάτες εκτός ΕΕ μπορεί να χρεωθούν με επιπλέον χρήματα που προκύπτουν από  εκτελωνισμούς  και εισαγωγικούς δασμούς  για τις οποίες δεν φέρουμε εμείς ευθύνη.

Οι παραγγελίες στέλνονται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που η παραγγελία επιστραφεί αυτόματα απο το ταχυδρομείο ως αζήτητο ή  ως άγνωστη διεύθυνση, ή άγνωστος παραλήπτης θα επιβαρυνθείτε ξανα τα έξοδα αποστολής.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 17%.